Nieuws
Alfons Saenen

dinsdag 26 juli 2016 20:10 - Bonheiden

Oud-burgemeester Alfons Saenen overleden

Op 25 juli overleed Mattheus Josephus Alphonsus Saenen – beter gekend als Alfons Saenen op 90-jarige leeftijd. De Limburgse verzetstrijder was vanaf 1965 gedurende 24 jaar een vooruitstrevende burgervader in Bonheiden.

Alfons Saenen (destijds CVP) was niet alleen gekend als oud-burgemeester, maar ook als ambtenaar bij het Ministerie van Openbare Werken, als een sport- en muziekliefhebber en een man die dicht bij zijn volk stond. Dit vertaalde zich in de accenten die hij legde gedurende zijn 24 jaar als burgemeester.

Er werd een rouwregister geopend in het gemeentehuis van Bonheiden. De vlaggen aan de gemeentelijke gebouwen in Bonheiden blijven halfstok hangen tot op de dag van de uitvaart.

foto: gemeente BonheidenKlik hier voor meer nieuws uit de regio Bonheiden

Commentaar