Nieuws
Algemeen beeld Bonheiden

dinsdag 28 april 2015 21:19 - Bonheiden

Bonheiden geliefd decor voor cameraploegen

Bonheiden is populair bij filmploegen. De mooie groene omgeving, verzorgde straten en moderne gebouwen maken van de gemeente een gewilde locatie.

Na de recente opnames van de jeugdserie ‘Roxy’, de langspeelfilm ‘Witse’, de serie ‘De zonen van Van As’ en de op één lopende serie ‘Nieuw Texas’, vormt ’t Blikveld binnenkort het decor voor de bolides van Fleet-tv én worden er beelden geschoten voor de humoristische serie ‘Loslopend Wild’.

Zo mag Bonheiden op woensdag 29 april de acteurs en cameraploeg van ‘Loslopend Wild’ (één) in de Boerenkrijglaan en Schallenberglaan verwachten. Naar hun eigen zeggen omdat de omgeving en de huizen daar zo mooi zijn.

Op woensdag 6 mei verwelkomen we de ploeg van Fleet-tv voor ons modern cultureel centrum ’t Blikveld. Daar worden enkele mooie auto’s gefilmd. Aansluitend maakt de crew beelden van een rijdende wagen doorheen de pittoreske natuur en lanen. Alles gebeurt in samenspraak met de lokale politie om een maximale veiligheid en minimale hinder te garanderen.

Foto: www.bonheiden.beKlik hier voor meer nieuws uit de regio Bonheiden

Commentaar