Regio
Mechelen
104.8 Fm

Sint-Katelijne-Waver

Nieuws uit Sint-Katelijne-Waver

Politie flitst bestuurder tegen 103 km/u in Duffelse bebouwde kom

Op dinsdag 21 februari organiseerde de politiezone Bodukap één van haar lokale flitsmarathons. Op zes plaatsen verspreid over het grondgebied van de politiezone werd er geflitst tussen 7u. ‘s morgens en 8u ‘s avonds.

Werken dorpskernvernieuwing Elzestraat starten op 3 maart

Het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver organiseerde vanavond een infoavond over de nakende werken voor de dorpskernvernieuwing van Elzestraat. Op 3 maart beginnen de nutsmaatschappijen met voorbereidende werken. Begin mei starten de eigenlijke werkzaamheden.

Scouts Parsival kunnen eindelijk starten met bouw nieuwe lokalen

Vanavond ondertekenen Scoutsgroep Parsival VZW en de gemeente Sint Katelijne Waver de erfpachtovereenkomst voor de terreinen in de Valkstraat.

Meer tijd voor zwemles in Michielsbad

Het Autonoom Gemeentebedrijf van Sint-Katelijne-Waver heeft een aanpassing goedgekeurd van de uren voor publiekszwemmen in het Michielsbad. Hierdoor komt er meer ruimte vrij voor de zwemschool en kan het Michielsbad zijn functie als instructiebad nog beter vervullen.

Leerlingen Sint-Ursula-Instituut houden lesmarathon

Van vrijdag 17 februari tot en met zaterdag 18 februari houden de leerlingen van het vijfde jaar van het Sint-Ursula-Instituut in Onze-Lieve-Vrouw-Waver een boeiende lesmarathon.

Politiezone Bodukap investeert fors in ANPR-netwerk

De politiezone Bodukap zal van de federale overheid € 497 361,46 bijkomende toelage ontvangen.

Dode en vier zwaargewonden na ongeval in Elzestraat

Dinsdagmorgen viel er een dode en vier zwaargewonden bij een ongeval aan het kruispunt met Liersesteenweg en Clemenceaustraatin in Elzestraat.

Hondenweide deels en tijdelijk afgesloten om veiligheidsredenen

Het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver heeft hekken geplaatst rond een gedeelte van de nieuwe hondenweide in Elzestraat. Door de vrieskou en spelende honden kwamen er glasscherven naar boven. Na de winter wordt het probleem opgelost.

Emma Bale wint Mia voor ‘beste solo vrouw’

Emma Bale uit Sint-Katelijne-Waver heeft de Mia voor ‘beste solo vrouw’ gewonnen.

Politiezone Bodukap gaf 5 boetes voor onvergund afsteken van vuurwerk op oudjaar

Politiezone Bodukap heeft op oudejaarsnacht vijf GAS-pv’s opgemaakt voor het onvergund afsteken van vuurwerk.