Regio
Mechelen
104.8 Fm

Sint-Katelijne-Waver

Nieuws uit Sint-Katelijne-Waver

Zware brand vernielt groothandel in Sint-Katelijne-Waver

Afgelopen nacht heeft het gebrand bij Bloemen Goossens aan de Lombaardstraat in Sint-Katelijne-Waver. De schade is groot.

Jaarmarkt Sint-Katelijne-Waver op vrijdag en met grote tent

Op vrijdag 8 september vindt de jaarmarkt in het Centrum van Sint-Katelijne-Waver plaats. Omdat de weergoden de vernieuwde jaarmarkt niet gunstig gezind dreigen te zijn, zorgt de organisatie voor een grote tent van waaruit de bezoekers de verschillende optredens kunnen volgen.

Chauffeurs De Lijn slaken noodkreet

De chauffeurs van De Lijn in de provincie Antwerpen zitten met de handen in het haar. Verkeerscongestie en omleidingen doen noodzakelijke rust verdwijnen.

Wintertuin in Ursulineninstituut krijgt € 1,2 miljoen Vlaams geld

Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts investeert via Toerisme Vlaanderen bijna € 10 miljoen in 6 unieke toeristische attracties, die je nergens anders kan ervaren. Zo moet Vlaanderen nog aantrekkelijker worden voor een internationaal publiek.

Sint-Katelijne-Waver vraagt inwoners om ideeën en dromen te delen over toekomst

Sint-Katelijne-Waver vernieuwt haar dorpskernen. In Onze-Lieve-Vrouw-Waver krijgen de inwoners dit najaar de kans om hun ideeën en dromen voor het Dorp kenbaar te maken tijdens de campagne ‘Waver in ’t nieuw!’. We organiseren allerlei activiteiten voor klein en groot waar inwoners kunnen kennismaken met het Waver van vroeger en nu.

Sint-Katelijne-Waver plaatst zeven fitnesstoestellen voor inwoners

In het kader van zijn sport-voor-allen-beleid heeft het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver zeven fitnesstoestellen geplaatst op het grasveld aan het gemeentehuis.

Vernieuwde Hoog-, Leem- en Lemenhoekstaat feestelijk geopend

De werken aan de Hoogstraat, Leemstraat en Lemenhoekstraat in Onze-Lieve-Vrouw-Waver zijn helemaal klaar en op vrijdagnamiddag 25 augustus werden deze vernieuwde straten feestelijk geopend.

Geen zomerkermis in Elzestraat

De zomerkermis van 26, 27 en 28 augustus in Elzestraat zal dit jaar niet doorgaan. Voor volgend jaar plant het gemeentebestuur acties om de kermis in deze kern nieuw leven in te blazen.

18 arrestaties na talloze huiszoekingen in internationaal drugsdossier

Doorgedreven onderzoek van lokale politie Mechelen-Willebroek resulteert in zestien huiszoekingen, achttien arrestaties en het in beslag nemen van drugs, gsm’s, geld en verboden wapens.

Sint-Katelijne-Waver maakt zich op voor Elzerock

Op zaterdag 19 augustus vanaf 16u30 vindt voor de 3de keer op rij Elzerock plaats.