Regio
Mechelen
104.8 Fm

Sint-Katelijne-Waver

Nieuws uit Sint-Katelijne-Waver

Kristof Sels wil tweede ambtstermijn als burgemeester van Sint-Katelijne-Waver

Kristof Sels, burgemeester van Sint-Katelijne-Waver, gaat naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 als lijsttrekker voor N-VA.

Elzestraat Midzomert 2017

Elzestraat voelt de jaarlijkse midzomer opnieuw naderen. Nu al belooft de vierde editie van Elzestraat Midzomert op 5 augustus naast het culinaire ook op muzikaal vlak een voltreffer te worden.

Sint-Katelijne-Waver neemt mobiele afvalzuiger in gebruik

Het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver beschikt voortaan over een mobiele Glutton-afvalzuiger.

39 nieuwe parkeerplaatsen in centrum Sint-Katelijne-Waver

In het centrum van Sint-Katelijne-Waver is een nieuwe parking in gebruik genomen. Deze ligt op amper één minuut stappen van de Markt en biedt plaats aan 39 voertuigen.

Sint-Katelijne-Waver stelt evenementen 2018 voor

Het college van burgemeester en schepenen heeft de data en locaties vastgelegd voor de gemeentelijke evenementen in 2018. We weten nu dus al in welke kern de nieuwjaarsreceptie en Sint-Katelijne-Waver Zingt en Danst volgend jaar zullen plaatsvinden.

Japanse first lady op bezoek in Mechelen en Onze-Lieve-Vrouw Waver

Hoog bezoek donderdagvoormiddag in Mechelen. Provinciegouverneur Cathy Berx en schepen Katleen Den Roover ontvingen in het stadhuis mevrouw Akie Abe, echtgenote van de Japanse eerste minister Shinzo Abe.

Verhoogd kruispunt Mechelsesteenweg moet zorgen voor meer (fiets)veiligheid

In Sint-Katelijne-Waver is het vernieuwde kruispunt van de Mechelsesteenweg met de Maanhoeveweg, Korte Mussepi en Valkstraat geopend. “Samen met een uitbreiding van de zone 50 moet de verhoogde inrichting de veiligheid van de zwakke weggebruiker verhogen”, zegt schepen van mobiliteit Tom Ongena.

Dierenbescherming Mechelen gooit deuren open dit weekend

De zomervakantie staat voor de deur en zoals elk jaar komen helaas veel dieren hier terecht in mei en juni.

Frisbeeveld aan Vlasstraat in Sint-Katelijne-Waver

Op een grasveld aan de Vlasstraat bevindt zich het eerste frisbeeveld van Sint-Katelijne-Waver. Leerlingen van het vijfde leerjaar van de WAVO-school kregen de eer om het veldje in te spelen.

Griet Piron wint hoofdprijs Zo Dichtblij

Van 29 april tot 3 juni liep in Sint-Katelijne-Waver de actie Zo Dichtblij. Griet Piron sleepte de hoofdprijs in de wacht, waardebonnen ter waarde van € 250 te besteden bij handelszaken in de gemeente.