Regio
Mechelen
104.8 Fm

Putte

Nieuws uit Putte

Politiezone BoDuKaP beschikt over 2 nieuwe wagens

In 2017 besliste het bestuur van de politiezone BoDuKaP te investeren in het politiewagenpark van de zone.

18 arrestaties na talloze huiszoekingen in internationaal drugsdossier

Doorgedreven onderzoek van lokale politie Mechelen-Willebroek resulteert in zestien huiszoekingen, achttien arrestaties en het in beslag nemen van drugs, gsm’s, geld en verboden wapens.

Structurele onbestuurbaarheid gemeente Putte definitief van de baan

De Raad van State bevestigt het vonnis in kortgeding van 12 juni 2015 met betrekking tot de vaststelling van de structurele onbestuurbaarheid in Putte. Dit vonnis ten gronde stelt zeer duidelijk dat er wel degelijk voldoende argumenten waren om de onbestuurbaarheid van de gemeente vast te stellen.

Putte start met camerabewaking

Veiligheid is niet enkel een probleem van de grootsteden. Ook kleinere gemeenten hebben baat bij een performant en preventief veiligheidsbeleid waar camerabewaking een onderdeel van uitmaakt.

Groep Verelst werft 30 nieuwe krachten aan

Bij Groep Verelst is er werk, veel werk. De laatste maanden volgen de projecten elkaar heel snel op. Enthousiaste medewerkers zijn dus meer dan welkom.

Geen Taxusinzamelactie meer voor het goede doel

IVAREM steunt al sinds 2008 de taxusinzameling ten voordele van de strijd tegen kanker via ‘Vergroot de hoop’.

Inwoners IVAREM-regio produceren steeeds minder restafval

De afvalcijfers van Berlaar, Bonheiden, Bornem, Duffel, Lier, Mechelen, Putte, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver en Willebroek zijn bekend.

Herstelling en workshops tijdens Repair Café

Het gemeentebestuur van Putte organiseert opnieuw een Repair Café in samenwerking met KVLV Putte. De herstellers staan voor je klaar op zaterdag 20 mei van 10 tot 17u. in de Parochiezaal in Putte.

Monument blijft behouden op nieuw kerkplein in Putte

Vrijdag 12 mei krijgt het monument van de gesneuvelden van de eerste wereldoorlog zijn nieuwe plaats op het kerkplein te Putte-centrum.

Succesvolle eerste editie Lokale Helden in Putte

De eerste deelname aan het kunstenproject “Lokale Helden” is in Putte meteen een groot succes geworden. Kunst en cultuur tot bij de mensen brengen was immers de hoofddoelstelling van dit event.