Nieuws
kapelstraat Boom

maandag 10 september 2018 20:24 - Boom

Heraanleg Kapelstraat

Het wegdek en fietspad in de Kapelstraat in Boom zijn in slechte staat, daarom heeft het gemeentebestuur vesloten om beide opnieuw aan te leggen. Vanaf 17 september starten ze met het opbreken en heraanleggen van het voet- en fietspad in asfalt langs de zijde van de Schorre. Er zullen verkeerslichten geplaatst worden om ervoor te zorgen dat het verkeer in beide richtingen veilig langs de werken kan rijden.

Voetgangers, fietsers en personen met beperkte mobiliteit zullen het voet- en/of fietspad moeten verlaten. Voor hen wordt een gang aangebracht langsheen de werfzone zodat ze veilig gebruik kunnen blijven maken van de Kapelstraat. We raden fietsers aan om de Rupeldijk te nemen indien mogelijk.

Deze werken zullen ongeveer 2 weken duren. Nadien starten de asfalteringwerken van het wegdek. Die zijn gepland van 1 tot en met 12 oktober, tijdens deze periode zal de Kapelstraat volledig afgesloten worden en wordt een omleiding voorzien.

Het gemeentebestuur van Boom zal er alles aan doen om de werken zo snel mogelijk af te ronden zodat de vernieuwde Kapelstraat snel opnieuw kan opengesteld worden.

foto: Google MapsKlik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar