Nieuws
logo gemeente Boom

woensdag 8 augustus 2018 15:42 - Boom

Eerste boeklegging van de nieuwe bib

Omdat de eerste stenen er al een tijdje liggen, heeft de bibliotheek van Boom ervoor gekozen om met een ‘Eerste boeklegging’ het nieuwe bijbgebouw in te wijden.

In de loop van december zullen alle boeken waarschijnlijk verhuizen naar hun nieuwe thuis, maar op 22 september tussen 15u en 16u wordt iedereen al uitgenodigd om mee het glas te heffen op de toekomstige spiksplinternieuwe bib.

De bib koppelt ook een leuke wedstrijd aan deze feestelijkheden. Welk boek, cd of dvd mag volgens jou niet ontbreken in de nieuwe bib? Laat het ons weten en je maakt kans op duoticket voor de verwendag van de bib! Surf naar de bibliotheekwebsite boom.bibliotheek.be en geef je keuze door.

De wereldwinkel zorgt voor lekkere drankjes.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar