Nieuws
Brand Walem watertoren

woensdag 11 juli 2018 11:59 - Mechelen

[VIDEO] Uitslaande brand onder watertoren Mechelen-Noord

Woensdag iets voor de middag werd de brandweerzone Rivierenland opgeroepen voor een brand, vlak naast de watertoren van Mechelen-Noord in Walem. Het betrof een uitslaande brand in een loods naast garage Vermant.

De brandweer kwam ter plaatse en had de brand snel onder controle. Momenteel wordt er nog nageblust.

Johan Sterckx van Volvogarage Vermant: “De brand is ontstaan in de hangar van onze buurman, op enkele meters van onze garage. We hebben veel geluk gehad, want er staat een grote haag op de scheiding van de percelen. Omwille van de droogte had deze snel vuur kunnen vatten.” Door de hitte zijn er enkele ramen gesprongen in de garage, maar verder is de schade beperkt. De hangar waar de brand woedde is compleet verwoest.

Er vielen geen gewonden en de watertoren liep ook geen schade op.

Foto/video: Facebookpagina Karel CornelisKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar