Nieuws
advokaatstraat esperantostraat

vrijdag 6 juli 2018 23:23 - Boom

Heraanleg Advokaatstraat start in augustus

Vanaf 13 augustus starten de werken aan de Advokaatstraat in Boom. Samen met de Esperanto- en de Kruisstraat wordt de straat omgevormd tot een woonerf, waar het autoverkeer voorrang moet verlenen aan voetgangers. Het project kost 1,9 miljoen euro en zal ongeveer een jaar in beslag nemen.

Aanvankelijk was de heraanleg van de Advokaatstraat pas gepland voor de volgende legislatuur. maar het College van Burgemeester en Schepenen vond dat de werken niet langer konden wachten omdat er constant verzakkingen waren. Daarom werden de heraanleg van de Advocaat-, Esperanto- en Kruisstraat twee jaar vervroegd.

foto: archieffoto Google MapsKlik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar