Nieuws
Pfizer Puurs

donderdag 12 april 2018 23:10 - Puurs

Pfizer Puurs is op zoek naar 250 extra werkkrachten

Het farmaceutisch bedrijf Pfizer in Puurs is door een toename van de activiteiten op zoek naar 250 nieuwe werknemers. Op 21 april is er een jobdag, gericht op technische profielen. Pfizer heeft in Puurs de grootste productie- en verpakkingssite van het bedrijf in Europa. Het maakt jaarlijks ongeveer 300 miljoen vaccins.

Momenteel is het bedrijf op zoek naar nog 250 extra werknemers. Er worden diverse profielen gezocht. Van labo-analisten tot kwaliteitsingenieurs, van technische operatoren tot onderhoudstechnici, van productie-ingenieurs tot leidinggevenden met, en ook zonder ervaring.

Om de nieuwe jobs in te vullen, organiseert het farmabedrijf op 21 april een jobdag, gericht op de technische profielen. Je moet wel vooraf online registreren en dat doe je via pfizerzoektjou.be.

foto: Google MapsKlik hier voor meer nieuws uit de regio Puurs

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Tags

Commentaar