Nieuws
koning astridplein Reet 2

dinsdag 20 februari 2018 20:04 - Rumst

Koningin Astridplein Reet weer open

Het kruispunt met het Koningin Astridplein in Reet gaat vanaf morgen woensdag 21 februari terug open. De aannemer werkt vanaf dan verder aan het kruispunt met de Processieweg.

Het kruispunt met de Processieweg is vanaf woensdag 21 februari 2018 tot en met 9 maart 2018 afgesloten. De parking achter de Processieweg zal ontsloten worden via de Hoge Weg en de Beukendreef. De Hoge Weg wordt gedurende deze periode enkelrichting gemaakt in de richting naar de parking. Vanop de parking zal een doorsteek gemaakt worden naar de Hoogvelden om zo via de Beukendreef terug naar de Molenstraat te rijden. Ook deze doorsteek zal enkelrichting zijn.

foto: Facebookpagina Gemeente RumstKlik hier voor meer nieuws uit de regio Rumst

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar