Nieuws
politie

donderdag 9 november 2017 23:39 - Mechelen

Cocaïne aangetroffen bij huiszoeking

Woensdagmiddag ontvingen de politiediensten van PZ MEWI van een alerte buurbewoner de melding van een diefstal op een bouwwerf aan de Kruisbaan in Mechelen. Twee onbekende mannen laadden metalen onderdelen in hun voertuig. Korte tijd later konden politiediensten het voertuig aantreffen aan een woning op de Hombeeksesteenweg.

Bij de huiszoeking die daarop volgde troffen politiediensten niet alleen het materiaal aan dat gestolen werd op de bouwwerf, ook troffen ze in een werkhuis achter de woning een grote hoeveelheid drugs (1,5 kg. cocaïne) aan, met een straatwaarde van ongeveer € 109 000, alsook verpakkingsmateriaal voor de drugs.

De twee inwoners- een 31-jarige vrouw van Belgische nationaliteit en een 39-jarige man van Franse nationaliteit, alsook een 31-jarige man van Franse nationaliteit die ook in de woning aanwezig was en bij de eerder gepleegde diefstal werd gezien, werden ter plaatse gearresteerd en uiteindelijk woensdagavond 8 november voor de onderzoeksrechter geleid. De onderzoeksrechter besliste om hen alle drie aan te houden, de 31-jarige vrouw werd onder elektronisch toezicht geplaatst.

De gestolen goederen, drugs en verpakkingsattributen werden door politiediensten in beslag genomen.

foto: pzvlas.beKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar