Nieuws
PZ Bodukap

donderdag 12 oktober 2017 14:32 - Duffel

Wijkpolitie Duffel verhuist

Wijkpolitie Duffel verhuist vanaf maandag 23 oktober van het gemeentehuis naar het nieuwe wijkkantoor aan de G.Van der Lindenlaan nr. 22 (voorheen Postkantoor).

“De gemeente en OCMW worden in de toekomst één organisatie op één plaats. Verschillende administratieve diensten waaronder financiën, centrale aankoop en personeel zitten al samen in het gemeentehuis. In januari 2018 verhuist ook de sociale dienst van het OCMW naar de huidige kantoren van de politie in het gemeentehuis.” vertelt burgemeester Marc Van der Linden.

“Om de verhuis van de wijkpolitie van het gemeentehuis naar de G.Van der Lindenlaan vlot te laten verlopen zal het onthaal van de wijkpolitie in het gemeentehuis in Duffel gesloten zijn op donderdag 19 oktober van 18 tot 20 u en op vrijdag 20 oktober van 9 tot 12 u. Op maandag 23 oktober is het onthaal van de wijkpolitie terug open en kan je terecht in de kantoren aan de G.Van Der Lindenlaan nr. 22.

De openingsuren blijven zoals ze nu zijn. Ook het telefoonnummer van het wijkkantoor, 015 31 12 01 blijft hetzelfde.”, vertelt diensthoofd wijkwerking Paul Roggemans.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Duffel

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar