Nieuws
Sint-Ursula

donderdag 16 februari 2017 22:19 - Sint-Katelijne-Waver

Leerlingen Sint-Ursula-Instituut houden lesmarathon

Van vrijdag 17 februari tot en met zaterdag 18 februari houden de leerlingen van het vijfde jaar van het Sint-Ursula-Instituut in Onze-Lieve-Vrouw-Waver een boeiende lesmarathon.

Eerst krijgen ze gewoon les volgens hun lessenrooster, maar vanaf 16u. gaan ze van start met een heleboel grappige, originele, interessante, aparte,…. lessen. Zo doen ze aan zelfverdediging, wagen ze zich aan linedance, wordt er uiteraard gekookt en staat een nachtwandeling op het programma. Er is voor elk wat wils.

De leerlingen laten zich per uur sponsoren aan minimaal € 1 per uur. De opbrengst van deze lesmarathon gaat dit jaar naar Dierenartsen zonder Grenzen, een ngo die Afrika helpt om onder andere de toegang tot dierengezondheidszorg te verbeteren.

foto: flickrpagina Sint-Katelijne-WaverKlik hier voor meer nieuws uit de regio Sint-Katelijne-Waver

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar