Nieuws

woensdag 1 mei 2019 16:34 - Mechelen

KV Mechelen wint Beker van België

KV Mechelen een KAA Gent stonden vanmiddag tegenover mekaar in de finale van de Croky Cup.

De eerste helft kwam maar traag op gang. Gent kreeg de betere kansen. Toch was het wachten tot net voorbij het halfuur op doelpunten. Dompé brengt de Gentenaars op voorsprong. Het antwoord van Malinwa liet niet lang op zich wachten. Na amper 5 minuten zette Storm orde op zaken. Meteen kenden we ook de ruststand. 1-1.

Na de pauze is het KV Mechelen dat er vol voor gaat. Op het kwartier zette Meira Malinwa op voorsprong. Gent voerde meteen twee wissels door en bracht Dejaegere en Bezus. Dat leek aanvankelijk te werken. Maar ook de Mechelaars plooiden niet terug en bleven voor nog een derde doelpunt gaan. Matthys en Tainmont kregen nog een kans op de 1-3. Het bleef echter 1-2. Meer dan voldoende om de Beker van België mee naar Mechelen te nemen.

KAA Gent – KV Mechelen 1-2Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar