Nieuws

dinsdag 23 april 2019 20:04 - Mechelen

Spoorwerken aan de overweg in de Tisseltbaan

Vanaf maandag 29 april tot en met vrijdag 14 juni vernieuwt Infrabel de overweg in de Tisseltbaan in Heffen. Deze werken zijn noodzakelijk om de veiligheid van het weg- en treinverkeer ter hoogte van de overweg te kunnen garanderen.

Tijdens de werken zal de overweg afgesloten zijn voor alle verkeer (ook voor fietsers en voetgangers). In samenspraak met de gemeente is er een omleiding voorzien.

Deze werken gebeuren in afwachting van de definitieve sluiting van deze overweg. Volgens de huidige planning is het afsluiten van de overweg voorzien in 2020. Na de realisatie van de flankerende maatregelen, die door de verschillende partijen momenteel uitgewerkt worden. Infrabel brengt de buurtbewoners in het najaar van 2019 met een infomarkt verder op de hoogte.

foto: Google MapsKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar