Nieuws

zondag 14 april 2019 21:28 - Mechelen - Zemst

Rustig en sereen verloop stille wake

Zondagnamiddag vond op initiatief van de familie van de overleden M.E.O. een stille wake plaats. Deze wake kende een rustig en sereen verloop.

De man waarvoor de wake werd georganiseerd overleed enkele weken geleden toen hij aan de Spar in Zemst werd neergeschoten door de politie. Vlak daarvoor had hij twee mensen verwond met een mes.

De afgelopen week had de familie van de man een oproep gelanceerd voor een stille wake ter nagedachtenis van hun betreurde familielid. Er was heel wat commotie over deze wake, zeker omdat deze zou worden gehouden op de Grote Markt. De samenkomst vond uiteindelijk plaats op de parking achter het voormalige ziekenhuis aan de Zwartzustersvest. Ongeveer een 100-tal sympathisanten verzamelden zich op het plein.

De bijeenkomst die werd opgeluisterd met een aantal speeches van familie en vrienden kende een rustig en sereen verloop. Er deden zich geen incidenten voor, dat meldt de politie.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws uit de regio Zemst

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar