Nieuws

vrijdag 12 april 2019 15:38

Week van de provinciedomeinen

Provinciedomeinen zijn de visitekaartjes van de provincies. Je vindt er rust én avontuur, midden in het groen. Ontdek ze tijdens de week van de provinciedomeinen van 14 tot en met 22 april.

In Provinciaal Recreatiedomein De Schorre kan je op 17 april uitzonderlijk een kajakpolo initiatie volgen, gegeven door de experts van de Boomse Kajakclub De Schorre (BKS). Info en reservatie op www.deschorre.be of www.weekvandeprovinciedomeinen.be.

In het mechelse Vrijbroekpark kan je dan weer deelnemen aan een workshop bosbaden. Laat je door begeleidster Somaya Verstyn volledig tot rust brengen. Wandel mee op een traag tempo, maak bewust contact met je lichaam en activeer je zintuigen aan de hand van enkele oefeningen. Terwijl de volwassenen bosbaden, kunnen de kinderen natuurmandala’s maken. Maar ook volwassenen mogen deelnemen aan deze workshop. De Woudvrouw neemt je mee het bos in op zoek naar materiaal om een mooie mandala te maken.

weekvandeprovinciedomeinen.be

Foto: Provincie AntwerpenKlik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar