Nieuws

zaterdag 2 februari 2019 22:37 - Mechelen

KV Mechelen makkelijk voorbij Westerlo

Vanavond kwam KVC Westerlo op bezoek Achter de Kazerne. Malinwa kon vandaag voorlopig althans alleen aan de leiding komen bij winst.

De eerste 45 minuten hadden weinig om het lijf. Voor de thuisploeg leek het een ochtendwandeling, maar dan eentje waar niet veel kansen uit werden gepuurd. Westerlo kreeg al helemaal niets klaar gemaakt. Eén kans voor Abrahams, wiens schot nog net afgestopt werd. Net voor het halfuur was het dan toch raak. Uit het niets valt de bal voor de voeten van Van Damme, die niet meer kon missen. Zo stond het bij de rust 1-0.

Na de pauze ging KV Mechelen er vol voor. De thuisploeg was continu in de aanval. Af en toe kon Westerlo tegenprikken, maar het bleef ongevaarlijk. Een kwartier voor affluiten, zette Storm de halve Westelse ploeg te kakken en kon de bal knap naast Van Langendonck binnen schuiven. In de slotfase zette de ingevallen Togui de kroon op het werk met de 3-0.

KV Mechelen – Westerlo 3-0



Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar