Nieuws

vrijdag 1 februari 2019 10:19 - Mechelen

Vrachtwagenbestuurder zonder rijbewijs verzamelt 5430 euro aan boetes

Gisterennamiddag voerde de verkeerspolitie een controle-actie op zwaar vervoer uit aan de Steenweg op Blaasveld in Mechelen. Een vrachtwagenbestuurder werd tegengehouden en geverbaliseerd voor verschillende overtredingen.

De bestuurder van de vrachtwagen reed zonder geldig rijbewijs categorie C. Verder kon hij geen verzekeringsbewijs voorleggen. Na controle bleek hij echter wel verzekerd te zijn. Verder was de bestuurder in overtreding: op het gebruik van de tachograaf, de technische eisen van zijn voertuig en op de ladingzekering.

De man verzamelde in totaal 5430 euro aan boetes.

foto: Politiezone Mechelen-WillebroekKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar