Nieuws

vrijdag 14 december 2018 22:22 - Mechelen

KV Mechelen overtuigend voorbij OHL

KV Mechelen mocht deze speeldag openen op OH Leuven.

De wedstrijd begon meteen goed voor Malinwa, dat gretig speelde. Al in de vierde minuut krulde Storm de bal naar de tweede paal, waar De Camargo klaar stond om binnen te knikken. Maar de thuisploeg krabbelde snel recht en knokte zich geleidelijk in de wedstrijd. Net voorbij het halfuur kwam OHL gelijk. Het was Hirst die op aangeven van Myny de gelijkmaker tegen de touwen werkte. Net voor de rust, pakte Hubert een tweede keer geel, en dus rood, na een foutieve tackle op Schoofs. Er werd gerust bij een gelijke stand.

De bezoekers startten de tweede helft zoals ze ook de wedstrijd begonnen waren, gretig. Dat resulteerde ook in een vroeg doelpunt. Swinkels maakte er met een mooie solo 1-2 van. Een kwartier later zorgde De Camargo er met zijn tweede van de avond 1-3 van. Malinwa kreeg nog een aantal keer de kans om nog verder uit te lopen. Maar het bleef 1-3.

OH Leuven – KV Mechelen 1-3Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar