Nieuws

vrijdag 23 november 2018 22:46 - Mechelen

Geen 10de driepunter op rij voor Malinwa

KV Mechelen reisde af naar Roeselare op zoek, naar zijn 10de opeenvolgende driepunter.

De eerste helft was er niet onmiddellijk eentje om warm van te worden. KV Mechelen vond maar weinig mogelijkheden om het Roeselare moeilijk te maken. Ook de thuisploeg creëerde nauwelijks kansen. Vandamme was er een keertje dicht bij, maar werd afgevlagd wegens buitenspel. Ruim voorbij het half uur zag Malinwa wel een penalty door de neus geboord. De scheids zag het zuiver handspel van Semedo niet.

Na de koffie zou Mechelen uit een ander vaatje moeten tappen als het de 3 punten mee naar huis wilde nemen. Maar beide elftallen leken hun inspiratie wel vergeten in de kleedkamer. Malinwa was de meest gretige, maar het kreeg de bal niet tegen de netten. Weinig kansen langs beide kanten, maakte deze partij een saai schouwspel. De terechte eindstand was dan ook 0-0.

KSV Roeselare – KV Mechelen 0-0Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar