Nieuws
kvmlom17112018

zondag 18 november 2018 01:25

KV Mechelen in slot voorbij Lommel na fel gecontesteerde winning goal

KV Mechelen moest na het behalen van de eerste periodetitel weer helemaal vanaf nul beginnen. Tegenstander voor de eerste wedstrijd van de tweede periode was Lommel.

KV Mechelen begon vol energie aan de wedstrijd. Dat leverde al na 7 minuten een doelpunt op. Engvall bediende De Camargo die naar beneden kopt en doelman Coucke op het verkeerde been zette. KV Mechelen bleef een hele eerste helft alles netjes onder controle houden en gaf Lommel weinig ruimte. Vlak voor rust viel Lommel met 10 man na een tweede gele kaart voor Bitsindou. De eerste keer kreeg hij geel omwille van handspel, het tweede geel voor een tik in het aangezicht van De Camargo.

Na amper 2 minuten in de 2de helft verdubbelde Malinwa z’n voorsprong. Kaya legde de voorzet op het hoofd van Neven die het leer ongewild aan Swinkels bezorgde. De Mechelse verdediger verkoos de korte hoek om de score te verdubbelen. Ondanks een man minder kon Lommel tegen prikken. Rocha profiteerde bezorgde Lommel de aansluitingstreffer. Het werd nog erger toen iedereen Brebels vergat, hij zette de Limburgers met 10 man van een 0-2 achterstand naar een 2-2 gelijkspel. KV Mechelen drukte naar het einde toe stevig door. 5 minuten voor het affluiten mochte Van Damme de 3-2 eindstand vastleggen. Er kwam fel protest op een fout die voorafging van De Camargo op Cauwenberg. Scheidsrechter Vergoote zag er geen graten in en keurde het doelpunt goed.

KV Mechelen – Lommel 3-2

Trainers aan het woord

WedstrijdbeeldenKlik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar