Nieuws
foto fiets

donderdag 8 november 2018 08:59

Fietsendieven op heterdaad betrapt

Woensdagochtend omstreeks kwart voor vier ontving de lokale politie Mechelen-Willebroek een melding van verdachte gedragingen van twee personen. Ze hingen rond bij de gestalde fietsen aan Residentie Herselaar in Willebroek.

Korte tijd later kon een patrouilleploeg een vrouw en een man, die voldoen aan de persoonsbeschrijving, onderscheppen. Ze waren in het bezit van een fiets en gaven een onsamenhangend verhaal voor hun aanwezigheid in de buurt, maar ook over de afkomst van de fiets.

Zowel de 34-jarige man als de 29-jarige vrouw waren in het bezit van een kniptang. De vrouw had geen identiteitsbewijs op zak en stond geseind in een gerechtelijk dossier.

Beiden werden voor verder onderzoek overgebracht naar het commissariaat en ter beschikking gesteld van het parket. De vrouw wordt vandaag ontvangen door de substituut. De kniptangen en de fiets werden in beslag genomen.Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar