Nieuws
Noeveren straten

zondag 30 september 2018 20:24 - Boom

Vlaams Belang stelt haar Noeverenplan voor

Noeveren moet Noeveren blijven voor het Vlaams Belang. De plannen van het studiebureau Talboom, in opdracht van de Vlaamse Waterweg nv, en de vele ‘projectgrond te koop’-borden van immomakelaars zetten volgens Vlaamse Belang de wijk op zijn kop.

“Sommigen hoopten dat de wijkbewoners reeds vergeten waren dat het gemeentebestuur van 1998, zijnde CD&V en SP.a, onder leiding van Patrick Marnef, de basis legde voor deze plannen. Hun oriënteringsnota sprak voor het eerst over de 5 blokken aan de waterkant”, aldus Hans Verreyt van Vlaamse Belang Boom.

“Wij zien ook tal van opportuniteiten op Noeveren: het behouden van het unieke sociale weefsel, het restaureren van de tunneltjes en erfgoed, het uitbouwen van de musea, de relatie met de Rupel herstellen via de dokken en dijken, het uitzonderlijk Booms glas een zichtbare plaats geven voor de inwoners en bezoekers van de wijk. Kortom voor het Vlaams Belang blijft Noeveren, Noeveren en maken we het samen beter voor haar inwoners”, besluit Verreyt.

foto: Google mapsKlik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar