Nieuws
Logo gemeente Zemst

woensdag 29 augustus 2018 13:54 - Zemst

Ezelsoor 2018 in Zemst – gratis boekenkaftdag met illustraties

Ezelsoor, de gratis boekenkaftdag in Zemst, is intussen aan zijn negende editie toe. Gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar moeten tijdens de grote vakantie niet op zoek naar kaftpapier. Op 5 september 2018 kunnen ze van 13.30 tot 17 uur in de bibliotheek in Zemst gratis en origineel ontworpen kaftpapier krijgen.

Elk kind krijgt vijf vellen kaftpapier, één vel bruin kaftpapier en etiketten. Kan je nog niet goed kaften? Dan helpen vrijwilligers je graag. Scharen en plakband zijn beschikbaar. Dit jaar toveren Eva Mouton en Bert De Geyter prachtige illustraties op je gekafte boek!

Ezelsoor Zemst een initiatief van de dienst Vrije Tijd Zemst, in samenwerking met de bib. Wie op 5 september niet naar de bib kan komen kan nog tot woensdag 12 september 2018 zijn of haar gratis kaftpapier gaan afhalen in de bib in Zemst.

Wil je graag mee helpen met kaften? Geef dan een seintje aan de dienst Vrije Tijd via vt@zemst.be of 015 61 88 96.
Meer informatie via 015 61 88 96 of vt@zemst.be of via www.ezelsoor.info

Wanneer? Woensdag 5 september van 13.30 tot 17.00 uur
Waar? Bibliotheek – Polyvalente zaal, Schoolstraat 23 in ZemstKlik hier voor meer nieuws uit de regio Zemst

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar