Nieuws

zaterdag 11 augustus 2018 19:06 - Mechelen

[UPDATE VIDEO] KV Mechelen niet voorbij KSV Roeselare

KV Mechelen moest vrijdag naar Roeselare, de verste verplaatsing voor de Mechelaars.

De eerste helft begon meteen goed voor de thuisploeg. Dribbelkont Van Kessel raakt makkelijk voor de kooi van Castro en zet de 1-0 al na een kwartier op het bord. Malinwa moest evenals vorige week al snel achtervolgen. Maar de reactie kwam er snel. Mechelen begon beter te combineren. Ruim een kwart1ier later legde de scheidrechter de bal op de stip voor de Mechelaars. Tainmont zette de penalty om. We kenden meteen ook de ruststand 1-1.

Tijdens de tweede helft startte KV Mechelen beter. Toch was het wachten tot de invalbeurt van De Camargo voor de 1-2 voorsprong. De Mechelse aanhang juichte en haalde opgelucht adem. Maar de thuisploeg toonde zich nog erg strijdvaardig en plots was daar uit het niets Van Acker die met een prachtig doelpunt de bordjes weer gelijk hing. Malinwa probeerde nog, maar bleef steken op een gelijkspel.

KSV Roeselare – KV Mechelen 2-2Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar