Nieuws
eppegem kvm 1

zaterdag 23 juni 2018 20:30

KV Mechelen ruim voorbij Eppegem: 0-7

KV Mechelen heeft ook haar derde voorbereidingswedstrijd winnend afgesloten. Op het veld van Eppegem, dat in de Tweede Amateurklasse speelt, werd het 0-7.

Na een dik kwartier tekende Nicklas Pedersen voor het openingsdoelpunt. In minuut 32 verdubbelde Clement Tainmont die voorsprong. Amper twee minuten later kopte Seth De Witte ook de 0-3 tegen de touwen. Dat was meteen ook de ruststand.

Na de pauze moest Malinwa lang wachten op een eerste doelpunt. Kans na kans werd de nek omgewrongen en pas nadat Eppegem hun doelman wisselde kon geelrood de voorsprong verder uitdiepen. Mera buffelde twaalf minuten voor tijd een voorzet met het hoofd binnen en zeven minuten later maakte Cobos Copado er 0-5 van. Nadat Beqiraj zes minuten voor affluiten een omhaal tegen de paal zag stranden, kon de Montenegrijn in de slotminuten toch nog twee keer scoren.

KV Mechelen eerste helft: Castro, Van Cleemput, De Bie, Swinkels, Corryn, De Witte, Schoofs, Berrier, Matthys, Pedersen, Tainmont

KV Mechelen tweede helft: Castro (60′ Bouzian), Bagayoko, Smolders, Mera, De Looze, Boni, Sylla, Bosiers, Beqiraj, Ouattara en Cobos Copado

Eppegem – KV Mechelen: 0-7

Foto: Radio Reflex



Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar