Nieuws

dinsdag 19 juni 2018 15:30 - Bonheiden - Duffel - Mechelen - Sint-Katelijne-Waver - Willebroek

Samenaankoop e-bikes Igemo nu reeds groot succes

De samenaankoop e-bikes ging van start op 15 mei en is een samenwerking tussen IGEMO, de steden Mechelen en Lier en gemeenten Sint-Katelijne-Waver, Bonheiden, Duffel, Berlaar, Nijlen en Willebroek. Inwoners krijgen nog tot 30 juni de kans om een fiets met korting aan te schaffen.

Met haar steden en gemeenten gaat IGEMO resoluut voor meer en beter fietsverkeer in onze regio. 270 fietsen, verspreid over negen gemeenten, vlogen reeds over de toonbank. Om de samenaankoop een extra duwtje in de rug te geven, geven we gratis fietstassen van het merk Vaude weg, t.w.v. €110, aan de 300e deelnemer.

De aanbodmomenten waren, weer of geen weer, een groot succes. Honderden fietsliefhebbers kwamen langs om de aangeboden e-bike uit te testen en aan te kopen. Oxford stond klaar om op elke vraag een antwoord te bieden. Heb je de aanbodmomenten gemist? Geen probleem! Ga gerust langs bij één van de deelnemende fietshandelaars in de regio voor meer informatie en bestel je e-bike nog tot 30 juni via het bestelformulier.

Meer info, de lijst van de deelnemende handelaars en een link naar het bestelformulier vind je hierKlik hier voor meer nieuws uit de regio Bonheiden

Klik hier voor meer nieuws uit de regio Duffel

Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws uit de regio Sint-Katelijne-Waver

Klik hier voor meer nieuws uit de regio Willebroek

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar