Nieuws
Woonwijk Waterberg

dinsdag 12 juni 2018 22:05 - Mechelen

Eerste steenlegging nieuwe woonwijk ‘Waterberg’ aan Eglegemvijver in Hombeek

Op zaterdag 30 juni vindt in Hombeek de eerste steenlegging plaats van Waterberg. Een modern nieuwbouwproject met 66 woningen en 28 appartementen.

Mechelen is immers de ideale stad om te leven: alles binnen handbereik, en centraal gelegen tussen grootsteden Antwerpen en Brussel, die bereikbaar zijn op 20 minuten rijden via de E19. Hierdoor vormt Mechelen een ideale uitvalsbasis voor mensen die kwalitatief willen wonen, werken en winkelen. Scholen, handelszaken en tal van andere voorzieningen bevinden zich in de directe omgeving, en creëren zo de ideale woonomgeving voor zowel jonge gezinnen, medioren als senioren.

Mooi, comfortabel en sociaal actief leven
Het project zelf ligt in een rustige, aangename buurt. Het grenst aan de 36 hectare grote recreatievijver “de Eglegemvijver”, gesitueerd in een prachtige en groene omgeving, waar volop watersporten kunnen worden beoefend, zoals zeilen of windsurfen. Voor tennis en hockey kan je in de onmiddellijke omgeving terecht bij KMTHC, de op één na grootste sportclub in Mechelen. Bij het ontwerp van de woningen en appartementen is bijzonder veel aandacht besteed aan het creëren van een stijlvolle leefomgeving. De tijdloze interieurinrichting gaat gepaard met ergonomisch comfort.

foto: Zabra Real EstateKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar