Nieuws
Schoofs Mera

maandag 11 juni 2018 14:41

[FOTO’S] Eerste training KV Mechelen

De spelers van KV Mechelen tekenden vanmorgen present voor de eerste veldtraining van het nieuwe seizoen.

Enkele nieuwkomers, zoals Igor De Camargo en Franck Berrier, genieten nog van wat vakantie. Enkele anderen, zoals Nikola Storm en Arjan Swinkels, waren wel van de partij. Trainer Dennis van Wijk kon ook rekenen op de aanwezigheid van verschillende jongelingen.

Malinwa is de eerste profclub die de trainingen hervat. Komende zaterdag speelt geelrood op het veld van GR Katelijne haar eerste oefenwedstrijd.

KV Mechelen definitief in 1B

Het is nu ook definitief dat KV Mechelen het volgend seizoen uitkomt in 1B. Dat heeft de rechter in kort geding vanmiddag beslist. Malinwa had eerder al aangegeven niet in beroep te gaan tegen de beslissing.

Foto: leen.vdsKlik hier voor meer sportnieuws

Commentaar