Nieuws
Yves Deruyter

dinsdag 6 maart 2018 23:28 - Mechelen

Yves Deruyter doet legendarische jaren 90 herleven op Maanrock

Binnen iets minder dan een half jaar is het opnieuw Maanrock in Mechelen. In het weekend van 24, 25 en 26 augustus 2018 kan je op heel wat pleinen in Mechelen tal van artiesten gratis aan het werk zien.

Stilaan worden de namen ingevuld voor de editie 2018. Zo kan je op zondag 26 augustus om 22.30u de benen los gooien op de beats van de legendarische DJ Yves Deruyter.

Yves Deruyter begon zijn carrière in 1991. Hij tekende een contract bij het legendarische Bonzaï Records. Yves Deruyter schreef in de jaren 90 heel wat songs die anno 2018 echte ‘house classics’ geworden zijn. Songs als ‘Animals’, ‘Rave City’, ‘Calling Earth’ en ‘The Rebel’ doen bij heel wat feestvierders uit de jaren 90 een belletje rinkelen.

foto: Facebookpagina yvesderuyterofficalpageKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar