Nieuws

woensdag 13 september 2017 10:02 - Mechelen

Inbraak containerpark Hanswijk de Bercht

Zondagavond even voor zes uur kreeg de lokale politie Mechelen-Willebroek een melding dat er ingebroken werd in het containerpark aan Hanswijk de Bercht.

Korte tijd later trof een patrouille twee verdachten aan. Eén van hen werd opgepakt, de andere nam onmiddellijk de vlucht. Na een korte achtervolging kon ook deze man onderschept worden. De twee mannen, 18 en 26 jaar, werden voor verder onderzoek overgebracht naar het commissariaat en ter beschikking gesteld van het parket. De rugzak met onder meer een schroevendraaier en de gestolen goederen (batterij, koptelefoon, pc-attributen) werd in beslag genomen.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar