Het thema van dit jaar in de Week van de Smaak omvat een heel scala aan mogelijkheden: van herinneringen aan grootmoeders keuken tot je lievelingskost als kind, van historische maaltijden tot eten uit literaire klassiekers, van bijzondere ingrediënten uit de mythologie tot iconische gerechten.
Kunstenaar Paul Goossens stelt van zaterdag 12 tot en met zondag 20 november zijn ‘smakelijke schilderijen’ tentoon in de bib. Je vindt in de bibliotheek dan ook ‘Weetjes van toen’, die vertellen je onder andere waarom de liefde van de man door de maag gaat. Op zondagen 13 en 20 november kan je genieten van een hapje en drankje uit vervlogen tijden. Tijdens de dinsdagmarkt op 15 november verwent Bio & Ko de bezoekers met wat lekkers. Zaterdag 19 en zondag 20 november kom je alles te weten over bijen en honing in de Bijenmobiel. Kinderen kunnen op zondag 20 november leren kaarsen rollen van bijenwas. Al de activiteiten vinden plaats tijdens de openingsuren van de bibliotheek.
foto: logo De Smaak van Toen