Nieuws

Herbeluister het Reflex nieuws

Deel één

Deel twee

Geelrode vrouwen leggen er 7 in het mandje tegen Sibret

De KV Mechelen Dames hebben opnieuw verschroeiend uitgehaald. Tegen Wallonia Sibret werd het 7-1. Liesl Dupont lukte een hattrick. KV komt tot op één punt van leider Anderlecht.

[FOTO'S] Mathieu van der Poel wint cyclocross Boom

In De Schorre in Boom vond vandaag de jaarlijkse veldrit plaats. Het was de tweede manche in de Superprestige. Mathieu Van der Poel won bij de mannen, Kim Van De Steene was de beste bij de vrouwen.

KV Mechelen Dames ontlopen Super League-clubs in achtste finale Beker

De damesploeg van KV Mechelen plaatste zich afgelopen weekend voor de achtste finales van de Beker van België. Malinwa stuntte door eerstenationaler Kontich uit te schakelen na strafschoppen.

Opnieuw voetbal in 1B: “Focussen op het sportieve”

Na enkele tumultueuze weken kan er bij KV Mechelen dit weekend opnieuw op het voetbal gefocust worden. Malinwa neemt het in een quasi vol huis namelijk op tegen titelconcurrent Beerschot-Wilrijk.

Raadkamer bevestigt aanhouding KV-bestuurders Olivier Somers en Thierry Steemans

De raadkamer in Tongeren moest vandaag beslissen over de verdere aanhouding van de 9 verdachten in de zaak van voetbalfraude. De raadkamer besliste om de aanhouding van alle verdachten, waaronder Olivier Somers en Thierry Steemans, te verlengen met een maand. Financiëel directeur van KV Mechelen Steemans komt wel vrij met een enkelband.

Supporters steken elkaar en spelers hart onder de riem

Zondagmiddag was het druk Achter de Kazerne. Sz supporters van KV Mechelen kwamen elkaar een hart onder de riem steken. Supportersgroep 25/7 had daartoe opgeroepen.