Nieuws

Herbeluister het Reflex nieuws

Deel één

Deel twee

Tim Matthys blijft KV Mechelen trouw

De 34-jarige Tim Matthys gaat met Malinwa de strijd aan voor een promotieticket naar 1A. De winger verlengde zijn contract met een seizoen.

Rupel Boom mag niet aantreden in eerste amateurklasse en trekt naar het BAS

Rupel Boom heeft geen licentie gekregen voor een plekje in de eerste amateurklasse. Het bestuur van de club heeft daarom beslist om beroep aan te tekenen bij het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS). Meester Johnny Maesschalck, geen onbekende in deze materie, werd onder de arm genomen.

Germán Mera blijft, Arjan Swinkels komt naar KV Mechelen

KV Mechelen is volop bezig aan de voorbereiding voor volgend seizoen. Ondanks de degradatie naar 1B kan het rekenen op een sterk team.

Erfgoeddag in de regio Mechelen

Op zondag 22 april is het weer Erfgoeddag. Deze editie staat in het teken van ‘kiezen’. De uitvalsbasis dit jaar is ARSENAAL/LAZARUS in de Hanswijkstraat. Bezoekers kunnen er kennismaken met verschillende erfgoedverenigingen en krijgen er smaakmakers om het erfgoed in de regio verder te ontdekken.

[VIDEO] Ontdek de nieuwe businesstribune van KV Mechelen

Aanstaande woensdag, 11 april, is het zover. Dan start KV Mechelen met de afbraak van de oude hoofdtribune en kan de bouw van de nieuwe businesstribune starten. De tribune kost 16 miljoen euro en wordt neergezet door bouwbedrijf Verelst. Tegen de eerste competitiewedstrijd moet het stadion speelklaar zijn.

Ontdek nieuwe extreme en onbekende sporten in De Schorre in Boom

Adrenalinejunks, sportfanaten en sportgroentjes, noteer zondag 13 mei alvast in jullie agenda, want dan verandert Xtreme Xperience het Recreatiedomein De Schorre in een gigantisch speelveld voor extreme en onbekende sporten. Tijdens deze bewogen dag, geeft een team van internationale topatleten spectaculaire demonstraties, maar vooral ook initiaties waar ze hun tips & tricks delen.