Nieuws

Herbeluister het Reflex nieuws

Deel één

Deel twee

[UPDATE VIDEO] KV Mechelen niet voorbij KSV Roeselare

KV Mechelen moest vrijdag naar Roeselare, de verste verplaatsing voor de Mechelaars.

[AUDIO] Marc Ghys keer terug naar ‘zijn’ Racing Mechelen

Marc Ghys en Racing Mechelen het blijven echte vrienden. Ghys heeft er in het verleden al een aantal trainerspassages op zitten, maar verklaart steeds zijn liefde voor de club. Een man met een echt clubhart, toegegeven ze zijn dun bezaaid in de voetbalwereld. Ghys hing zaterdagmiddag aan onze telefoon tijdens het middagprogramma.

“We gaan vol voor de overwinning, maar zullen niet zomaar over Roeselare lopen”

KV Mechelen gaat morgen op bezoek bij Roeselare. Na het gelijkspel vorige week op het veld van OH Leuven wil Malinwa nu wel met de drie punten aan de haal gaan.

KV Mechelen wil amokmakers uit stadions verbannen

KV Mechelen is onthutst over de twee gooi-incidenten tijdens de wedstrijd in Leuven. De club hoopt dat de enkelingen die de goede naam van de club en achterban op het spel zetten, zo snel mogelijk te identificeren. Verder wil Malinwa de rest van de fans bedanken voor de ongelofelijke, positieve steun tijdens de wedstrijd.

OH Leuven en KV Mechelen houden elkaar in evenwicht

OH Leuven – KV Mechelen was meteen een echte topper. De twee titelkandidaten bleken echter niet op dreef te komen. Aan Den Dreef hielden KV Mechelen en OH Leuven elkaar in bedwang na een incidentrijke wedstrijd. De wedstrijd werd gedurende een kwartier gestaakt doordat projectielen op de grasmat terecht kwamen.

Ook dit seizoen uit- en thuiswedstrijden van KV Mechelen op Reflex

Vanavond trapt KV Mechelen het seizoen af in 1B met een uitwedstrijd op OH Leuven.