Nieuws
kvmbee30112018

zaterdag 1 december 2018 01:04

[VIDEO] Scheidsrechterlijke blunder beslist pittige derby tussen KV Mechelen en Beerschot Wilrijk

De derby tussen KV Mechelen en Beerschot-Wilrijk bleef steken op een gelijkspel en daar zat een discutabele actie van de scheids- en grensrechter voor iets tussen.

Het waren de bezoekers die de eerste helft op hun naam mochten schrijven. Beerschot Wilrijk kwam voor het half uur op voorsprong. Swinkels kreeg een bal niet goed weg en daar kon Jorn Van Camp van profiteren. Het schot werd door doelman Verrips nog weggewerkt, maar Noubissi was goed mee gevolgd en kon de score toch openen.

Na rust zette Nikola Storm orde op zaken. De bal werd door doelman Vanhamel in eigen doel gewerkt. Opschudding bij de in de maak zijnde 2-1, die tot twee keer toe niet werd toegekend door scheids- en grensrechter. Een vrije trap van Kaya ging voorbij de doellijn, de rebound van De Camargo ging eveneens over de doellijn. Doch zag scheidsrechter Wesley Alen er geen doelpunt in. De invallers van KV Mechelen bevonden zich op dat ogenblik ter hoogte van de hoekschopvlag en gingen uit hun dak. In het tumult kreeg Lemoine tot 2 keer toe geel en mocht zonder invallen het terrein verlaten.

Het doelpunt dat niet werd gezien

Een pittige Wouter Vrancken aan het woord na de wedstrijd (vanaf 04.17 over de bewuste bal die 2 keer over de doellijn gaat)

KV Mechelen – Beerschot Wilrijk 1-1Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar