Nieuws
weerbericht bewolkt

zaterdag 6 januari 2018 00:00

[WEERBERICHT] Droge perioden in het vooruitzicht

We krijgen vandaag een grijze maar meestal droge dag. In de late namiddag en avond kan de bewolking wel net dik genoeg worden om wat lichte regen te lossen. Er waait een zwakke veranderlijke wind bij maximaal 8 graden.

Vannacht blijft het zwaar bewolkt en zakt het kwik tot 6 graden. Morgen steekt er een noordoostenwind op die het fris doet aanvoelen. De lucht is echter niet zo koud van oorsprong waardoor de temperatuur uitkomt op 5 graden. We blijven bedekt een eentonige grijze wolkenlaag maar op een spatje motregen na, blijft het droog.

Begin volgende week zit het kwik alweer in de lift met maxima rond 9 graden. Af en toe komt de zon tevoorschijn en de nadruk ligt op het droge weer.
Ook op de lange termijn is voorlopig geen winterweer te bespeuren.Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar