Regio Mechelen: 106.2 Fm
Regio Boom / Rupel: 106.9 Fm

Sportnieuws

Overzicht van het regionale sportnieuws

KV Mechelen Dames beginnen aan nieuw voetbaljaar: “Rustig seizoen in eerste én tweede klasse”

De vrouwenploeg van KV Mechelen is begonnen aan het nieuwe seizoen. Tijdens een openingsvergadering werden de doelstellingen op korte en lange termijn vastgelegd. Geelrood stelde ook 16(!) nieuwe speelsters voor.

Degradatie voor KV Mechelen

KV Mechelen wordt veroordeeld tot degradatie in de zaak van matchfixing. Waasland-Beveren gaat vrijuit. Dat melden verschillende media. KVM kan wel nog in beroep gaan bij het BAS tegen de beslissing van de Geschillencommissie Hoger Beroep van de voetbalbond.

Tim Matthys hangt voetbalschoenen aan de haak en wordt hoofdscout bij Malinwa

Tim Matthys (35) heeft beslist om zijn voetbalschoenen aan de haak te hangen en wordt hoofdscout bij KV Mechelen.

KV Mechelen krijgt ongelijk in kortgeding

De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft de vraag van KV Mechelen om de tuchtprocedure van de voetbalbond op te schorten afgewezen. De procedure van de Geschillencommissie Hoger Beroep kan zaterdag gewoon doorgaan.

Agenda kortgeding KV Mechelen versus KBVB ligt vast

Vandaag werd de agenda vastegelegd voor het kortgeding van KV Mechelen versus de KBVB: Op 16 mei om 2u ‘s middags zijn er de pleidooien. De uitspraak volgt later die dag, of de dag erna.

KV Mechelen start kort geding tegen KBVB

KV Mechelen is vastberaden om haar onschuld aan te tonen in het dossier “Propere Handen” voor de Geschillencommissie Hoger Beroep. Na de zitting van die commissie afgelopen week vreest de club zich echter onvoldoende te kunnen verdedigen. Daarom heeft KVM een procedure in kort geding voor de burgerlijke rechtbank opgestart.

KV Mechelen wint Beker van België

KV Mechelen een KAA Gent stonden vanmiddag tegenover mekaar in de finale van de Croky Cup.

Rugby Mechelen kampioen in 3de nationale

Rugby Mechelen, gevestigd aan de Hombekerkouter, speelde afgelopen zondag kampioen in 3de nationale.

Racing Mechelen degradeert naar 1ste provinciale

Racing Mechelen verloor zondagmiddag met 3-1 op het veld van het Limburgse Esperanza Pelt. Door de nederlaag is degradatie een feit.

Rupel Boom blikt terug op geslaagd seizoen

Alea iacta est, het voetbal in de reguliere competitie in eerste amateurklasse zit erop. Nieuwkomer Rupel Boom is erin geslaagd om zich in de top 5 van de eindrangschikking te nestelen.