Nieuws

Herbeluister het Reflex nieuws

Deel één

Deel twee

Nieuwe shirts Racing Mechelen vanaf nu te koop

Afgelopen week werden de nieuwe uitrustingen voor het seizoen 2019-2020 voorgesteld. Racingsupporters kunnen van nu de shirts (het groen-witte en/of het zwart-grijze) zélf kopen.

KV Mechelen maakt er tien tegen GR Katelijne

KV Mechelen heeft haar eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen eenvoudig gewonnen. Op het veld van Groen-Rood Katelijne werd het 0-10. William Togui scoorde een hattrick, ook enkele jeugdspelers deden de netten trillen.

KV Mechelen Dames beginnen aan nieuw voetbaljaar: “Rustig seizoen in eerste én tweede klasse”

De vrouwenploeg van KV Mechelen is begonnen aan het nieuwe seizoen. Tijdens een openingsvergadering werden de doelstellingen op korte en lange termijn vastgelegd. Geelrood stelde ook 16(!) nieuwe speelsters voor.

Degradatie voor KV Mechelen

KV Mechelen wordt veroordeeld tot degradatie in de zaak van matchfixing. Waasland-Beveren gaat vrijuit. Dat melden verschillende media. KVM kan wel nog in beroep gaan bij het BAS tegen de beslissing van de Geschillencommissie Hoger Beroep van de voetbalbond.

Tim Matthys hangt voetbalschoenen aan de haak en wordt hoofdscout bij Malinwa

Tim Matthys (35) heeft beslist om zijn voetbalschoenen aan de haak te hangen en wordt hoofdscout bij KV Mechelen.

KV Mechelen krijgt ongelijk in kortgeding

De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft de vraag van KV Mechelen om de tuchtprocedure van de voetbalbond op te schorten afgewezen. De procedure van de Geschillencommissie Hoger Beroep kan zaterdag gewoon doorgaan.