Regio Mechelen: 106.2 Fm
Regio Boom / Rupel: 106.9 Fm

Willebroek

Lokale politie kamt verdachte horecazaken uit

Tijdens de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 oktober voerde de lokale politie Mechelen-Willebroek een controleactie uit in een aantal horecazaken in de politiezone.

407 voertuigen betrapt op snel rijden tijdens flitsmarathon

De lokale politie Mechelen-Willebroek nam van 17 tot 18 oktober deel aan de nationale flitsmarathon. Zo werden er van woensdagochtend 6 uur tot donderdagochtend 6 uur op elf locaties in de politiezone (mobiele) snelheidscontroles uitgevoerd.

Coalitiegesprekken tussen N-VA, CD&V en Open Vld in Willebroek

Met het oog op het vormen van een meerderheid voeren N-VA, CD&V en Open Vld op dit ogenblik gesprekken.

Parket onderzoekt meerdere branden in Willebroek

Dinsdagochtend 2 oktober kregen de hulpdiensten in Willebroek op een korte tijdspanne (tussen 4.00 en 4.30 uur) een aantal meldingen van brandhaarden. Brandweer Rivierenland was telkens snel ter plaatste en kon het vuur snel blussen. Onder leiding van het Parket voert de politie een onderzoek naar de oorzaak van de respectievelijke branden.

Actie registratie orgaandonoren groot succes in Willebroek

Op zondag 23 september was het Administratief Centrum in Willebroek uitzonderlijk open zodat inwoners van Willebroek zich konden registreren als orgaandonor. Niet minder dan 129 Willebroekenaren lieten zich registreren.

Vanessa Adriany is nieuwe directeur GO! basisschool Tovertuin

Vanessa Adriany is de nieuwe directeur van GO! basisschool Tovertuin in Willebroek. Haar voorgangster, Karine Eyckmans, wordt coördinerend directeur basisonderwijs van GO! scholengroep Rivierenland.

‘Buurt aan de beurt’ in Heindonk

In de maanden september en oktober neemt de gemeente Willebroek Heindonk stevig onder handen onder de noemer ‘Buurt aan de beurt’. Verschillende gemeentelijke diensten zetten zich opnieuw extra in om deze buurt proper te maken.

Nultolerantie voor zij die overlast veroorzaken in Brouwershof

Sinds de opening van het Brouwershof hebben de inwoners van Willebroek er een aangename plek tot verpozen en kinderen een toffe speelplek bijgekregen. Dit willen we zo houden in de toekomst en daarom zullen sommigen die momenteel het park als uitvalsbasis gebruiken voor het veroorzaken van overlast in de buurt aangepakt worden. “Er is geen sprake van een gedoogbeleid, de inspanningen worden onverminderd verdergezet en we zullen een nultolerantie hanteren.”

Rupel Boom organiseert clubdag

Op zondag 26 augustus kan je in het jeugdcomplex De Schomme terecht voor de clubdag van Rupel Boom.

Dag vol ongevallen op de A12

De A12 in Boom was vanochtend rond 6 uur volledig versperd richting Brussel. Er gebeurde een ongeval net voor de Rupeltunnel.