Regio Mechelen: 106.2 Fm
Regio Boom / Rupel: 106.9 Fm

Boom

Nieuws uit Boom

Huis van het Kind Boom start met pamperbank

De aankoop van luiers is duur en neemt een hele hap uit het budget van kwetsbare gezinnen met jonge kinderen. Huis van het Kind Boom start daarom met een pamperbank.

Opnieuw carnaval in Boom

Op zaterdag 9 en zondag 10 maart staat Boom weer volledig in het teken van carnaval. De Boomse Carnavalvereniging De Orde van de Onnefretters is de voorbije weken en maanden weer druk in de weer geweest en zij presenteren jullie dan ook met trots een carnavalesk programma.

18-jarige jongeman overleden na elektrocutie

In Boom is afgelopen nacht een 18-jarige jongeman overleden nadat hij geëlektrocuteerd werd aan het spoor.

Politie Rupel onderschept drie bedrijven die illegaal afval lozen

Speurders van de Lokale PolitieZone Rupel hebben in 2018 verschillende grootschalige onderzoeken afgerond naar inbreuken op de milieuwetgeving.

Theater aan Twater haalt reuzenkameel en dubbel Wheel of Death naar Boom

Theater aan Twater, het internationale straattheater, circus- en spektakelfestival in Boom heeft de eerste tien namen voor editie 14 bekend gemaakt. Vorig jaar trok het festival aan de Kaai in Boom 16.500 bezoekers. De eerste grote namen garanderen ook nu weer topspektakel op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019.

Kom Valentijnsshoppen in Boom

Gedurende de hele maand, en dus niet alleen op 14 februari zelf, houden de ondernemers en het gemeentebestuur van Boom een Valentijnsmaand.

Jeugdraad organiseert Foute fuif

Vrijdag 8 februari organiseert de Boomse jeugdraad voor de derde keer foute fuif! Laat al je zorgen en beslommeringen thuis en maak je op voor een avondje dansen, springen, zingen en brullen op de foutste muziek.

Huis van het Kind geeft folder ‘Boom speelt’ uit

Het Huis van het Kind heeft een nieuwe voorjaarsbrochure uit: Boom Speelt.

Systeem “groene kaarten evenementenzone” in Boom eenvoudiger

Tweejaarlijks reikt het gemeentebestuur van Boom zogeheten groene kaarten uit om bij grote evenementen in de wijk rond De Schorre het evenementenpubliek uit de omliggende straten te weren.

[VIDEO] Nieuwe Boomse bibliotheek opent op 6 april

De nieuwe bibliotheek van Boom opent op zaterdag 6 april de deuren aan de Windstraat 6 op de hoek met de Kaai.