Regio
Mechelen
104.8 Fm

Radio

Nieuws over Radio Reflex zelf: acties of events, nieuwigheden in de playlist, een nieuwe nummer één in de top 40, …

Mechelen Kinderstad organiseert gezinsvriendelijke online bevraging

Mechelen Kinderstad overkoepelt een ruim en veelzijdig aanbod aan kinderactiviteiten, waarin heel wat partners betrokken zijn. Om de kwaliteit van de werking nog te verbeteren en de ideeën of suggesties van de Mechelse gezinnen te kennen, organiseert Mechelen Kinderstad, een online bevraging.

Loop je fit dankzij KWB Grasheide

In het kader van de sportpromotie binnen de gemeente Putte gaat in april opnieuw het “Start to run”-project van start. Dit project krijgt in Grasheide de ondersteuning van de KWB-vereniging “Fit en gezond”.

800 nieuwe woningen langs Keerdok en Eandissite

Vanaf eind 2018 wordt het gebied rond het Keerdok en de Eandissite, gelegen tussen de Dijle, Guido Gezellelaan en Guido Gezellelaan en de N16, ontwikkeld tot een hoogwaardige en compleet nieuwe stadswijk met 800 woningen.

Nieuwe website voor gemeente Bonheiden

Vandaag nam Bonheiden definitief afscheid van zijn oude website en werd de gloednieuwe bonheiden.be voorgesteld. De nieuwe site kreeg niet alleen een totaal nieuw uitzicht, ook de gebruiksvriendelijkheid en de technologische mogelijkheden gaan met een sprong vooruit.

Drie verkrotte woningen in de Kluisstraat gaan tegen de grond

Kleine Landeigendom Mechelen en Omstreken heeft opdracht gegeven om over te gaan tot de sloop van de 3 verkrotte woningen in de Kluisstraat te Mechelen.

[UPDATE] Bomalarm station Mechelen opgeheven

Aan het Mechels station, aan het koning Albertplein werd een verdacht pakket gevonden. Het station werd ontruimd en DOVO kwam ter plaatse.

Raad het gewicht van het reuzepaasei bij Katelijnse handelaars

Tot en met 16 april staat er bij iedere deelnemende handelaar een reuze chocolade paasei te pronken.

Is Davey De Mol? Volg ontknoping op VIER

Is de 29-jarige houtbewerker Davey Van Rode uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver De Mol? We komen het maandagavond 27 maart te weten, want dan wordt de slotaflevering van De Mol uitgezonden op VIER.

Geschiedenis van Duffelse reuzen gebundeld in boek

De nieuwste uitgave van de Duffelse heemkring is volledig gewijd aan de reuzentraditie in Vlaanderen en Duffel.

[WEERBERICHT] Zon maakt overuren

Vandaag is de zon heel de dag van de partij. Er hangen slechts wat hoge wolkensluiers. Na een frisse ochtend klimt het kwik tot 15 graden. Er waait wel een goed voelbare oostenwind.