Regio Mechelen: 106.2 Fm
Regio Boom / Rupel: 106.9 Fm

Radio

Nieuws over Radio Reflex zelf: acties of events, nieuwigheden in de playlist, een nieuwe nummer één in de top 40, …

Mechelse Dagverzorgingscentra vieren verjaardag

Op 18 mei konden de gebruikers en hun familieleden al een eerste keer vieren dat dagverzorgingscentrum Hof van Egmont 20 jaar bestaat en dagverzorgingscentrum Hanswijk 15 jaar. Gisteren was het tijd voor een groot feest waarop iedereen, die mee een succes maakte van het dagverzorgingscentrum welkom was.

Dossier indienen voor invulling aubette Mechelse Kruidtuin kan nog tot 9 november

De uitbaatster van koffiebar ‘Kaffee-ine Take-away’, in de rechtse aubette bij de ingang van de stedelijke Kruidtuin aan de Bruul, gaat opnieuw studeren. Daarom is de stad op zoek naar een nieuwe, originele invulling.

Stad Mechelen zet 16 jongeren aan het werk tijdens YOUCA Action Day

Vandaag was het YOUCA Action Day, de vroegere Zuiddag. Stad Mechelen stelde 16 scholieren tewerk voor één dag. Het loon dat ze vandaag verdienden (800€) gaat naar een project van Plan International België in Ecuador.

Lokale politie kamt verdachte horecazaken uit

Tijdens de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 oktober voerde de lokale politie Mechelen-Willebroek een controleactie uit in een aantal horecazaken in de politiezone.

407 voertuigen betrapt op snel rijden tijdens flitsmarathon

De lokale politie Mechelen-Willebroek nam van 17 tot 18 oktober deel aan de nationale flitsmarathon. Zo werden er van woensdagochtend 6 uur tot donderdagochtend 6 uur op elf locaties in de politiezone (mobiele) snelheidscontroles uitgevoerd.

Parket in beroep tegen vrijlating met enkelband 4 verdachten in dossier voetbalfraude

Het federaal parket gaat in beroep tegen de beslissing van de raadkamer om 4 verdachten in het dossier van de voetbalfraude vrij te laten met een enkelband.

Boom viert Dag van de jeugdbeweging

Op 19 oktober is het ‘Dag van de jeugdbeweging’ en dat willen we ook in Boom niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Raadkamer bevestigt aanhouding KV-bestuurders Olivier Somers en Thierry Steemans

De raadkamer in Tongeren moest vandaag beslissen over de verdere aanhouding van de 9 verdachten in de zaak van voetbalfraude. De raadkamer besliste om de aanhouding van alle verdachten, waaronder Olivier Somers en Thierry Steemans, te verlengen met een maand. Financiëel directeur van KV Mechelen Steemans komt wel vrij met een enkelband.

Provinciale personeelsleden nemen nieuw Antwerps provinciehuis in gebruik

Vanaf 16 oktober keren de eerste provinciale medewerkers na vijf jaar terug naar hun vertrouwde omgeving aan de Koningin Elisabethlei in Antwerpen. Omdat het oude provinciehuis tal van gebreken vertoonde, bouwde het provinciebestuur een compacter, modern en duurzaam nieuw provinciehuis. Om de dienstverlening te garanderen, verloopt de verhuisbeweging in golven verspreid over een maand.

[AUDIO] Samen Anders naar de oppositie, N-VA vormt coalitie met CD&V

In Sint-Katelijne-Waver zal de huidige coalitie van N-VA en Samen Anders (Open Vld, SP.A en onafhankelijke kandidaten) niet verdergezet worden.