Nieuws

vrijdag 22 maart 2019 18:38 - Puurs-Sint-Amands

Dorpshart Puurs – Sint-Amands lenteklaar dankzij bloemkunstwerken

Met de lenteopendeurdagen in het vooruitzicht werden de lokale bloemenzaken en bloemisten gevraagd om een goed voorstel uit te werken voor de aankleding van de lente. Fleuri uit Lippelo creëerde een aangepast ontwerp waarmee het winkelhart van Puurs nu opgefleurd wordt. ’s Avonds worden de bloembakken zacht verlicht.

Al jaren worden de cortenstaal bakken op het Puurse Dorpshart in een passend seizoenskleedje gestoken door de groendienst van de gemeente Puurs-Sint-Amands of door lokale handelaars.

Uit de verschillende creatieve en orginele voorstellen kwam Fleuri uit Lippelo als meest geschikte partner voor dit seizoen naar voor. Erika en haar man Gunther creëerden een aangepast ontwerp waarmee het winkelhart van Puurs tot eind mei opgefleurd wordt. ’s Avonds worden de bloembakken zacht verlicht in verschillende bewegende kleuren. Elke bloembak werd ook op een andere manier beplant en ingericht.

Deze actie kadert in het kernversterkend beleid dat de gemeente in het kernwinkelgebied van Puurs centrum al jaren voert. Puurs centrum is immers ons winkelhart! In de andere leefgemeenschappen verschijnen binnenkort weer de fleurige bloementorens. Vanaf midden april wapperen in alle leefgemeenschappen de nieuwe vlaggen in de nieuwe huisstijl. Zo maakt Puurs-Sint-Amands zich op voor de lente.

Foto: Puurs – Sint-AmandsKlik hier voor meer nieuws uit de regio Puurs-Sint-Amands

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar