Nieuws

vrijdag 15 februari 2019 22:26 - Mechelen

KV Mechelen 25 matchen op rij ongeslagen

KV Mechelen ging bij Tubeke op zoek naar punten om zo druk te zetten op Beerschot.

De wedstrijd zat vrijgoed op slot in de aanvangsfase. Malinwa controleerde de partij, maar kwam moeilijk aan kansen. De Mechelaars hadden ruim een half uur nodig om op temperatuur te komen. Het was Engvall die de score opende. Het doelpunt leek de bezoekers te bevrijden. Op slag van rust was daar de mooie voorzet van Kaya, Storm verdubbelde de score.

KV Mechelen ging na de pauze op hetzelfde elan verder. Na een kwartier kreeg Tainmont een invalbeurt ten koste van Storm. En die liet zich onmiddellijk zien. De perfecte voorzet voor Tgui die het leer binnen kopte. Het stond 0-3. Malinwa kreeg nog wel wat kansen om de score uit te diepen, maar scoorde niet meer.

AFC Tubize – KV Mechelen 0-3Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar