Nieuws
Logo Ivarem

dinsdag 12 februari 2019 15:33 - Mechelen

Woensdag geen huisvuilophaling in Mechelen door nationale staking

De nationale staking van 13/2 zal ook invloed hebben op de dienstverlening van afvalintercommunale IVAREM.

Er zal geen huisvuilophaling zijn in Mechelen (Leest, Hombeek, Heffen) en ook de ophalingen van PMD en papier en karton kunnen verstoord worden.
De recyclageparken zijn wel allemaal open.

De nationale staking van 13/2 zal zich ook laten voelen bij afvalintercommunale IVAREM. IVAREM en haar onderaannemers doen er echter alles aan om de hinder zoveel mogelijk te beperken.

Momenteel staat al vast dat er geen huisvuilophaling mogelijk zal zijn Mechelen, meerbepaald in de deelgemeenten Heffen, Hombeek en Leest. IVAREM vraagt de burgers dan ook om geen huisvuilzakken buiten te plaatsen, maar bij te houden tot de volgende inzameling op 20/2.

De DIFTAR-inzameling in Duffel zal waarschijnlijk weinig hinder ondervinden. Mochten er onverwachts toch straten niet bediend kunnen worden, dan komt IVAREM daar terug langs op vrijdag 15/2.

Er zijn morgen ook ophalingen van papier en karton (Duffel) en PMD (Duffel en Puurs-Sint-Amands). De onderaannemer hoopt de ophalingen morgen zoals gepland te kunnen uitvoeren.

“Pas morgenvroeg zullen we de impact echt kunnen inschatten. Mogelijks duiken er immers nog stakingspikketten of wegversperringen op. Wij verwijzen de burgers dan ook naar onze Facebookpagina en website voor de laatste updates”, aldus Marijke Herinckx woordvoerder.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar