Nieuws
nva verkiezingen 2019

zondag 10 februari 2019 21:31 - Mechelen

Mechelse N-VA trekt met 5 kandidaten naar de verkiezingen

Dat ex-minister van Financiën Johan Van Overtveldt zich verkiesbaar stelde voor de komende verkiezingen, was geen geheim meer, maar de Mechelse N-VA afdeling schuift nu nog 4 namen naar voor.

Op de lijst voor het Vlaams Parlement vinden we lijsttrekker van de lokale verkiezingen afgelopen jaar, Freya Perdaens (7de plaats Effectief) en ex-schepen en fractieleider Marc Hendrickx (4de opvolger). Freya Perdaens (30 jaar) werkte de afgelopen jaren als parlementair medewerkster op het Vlaams Parlement.

Voor de Kamerlijst nemen Natacha Mertens (17de plaats Effectief) en Wendy Hendrickx (9de Opvolger) de handschoen op. Beide dames engageerden zich ook vorig jaar voor de lokale verkiezingen.

Natacha Mertens (26 jaar) is van beroep boekhoudkundige en is een van de drijvende krachten binnen de Mechelse Jong N-VA afdeling. Als syndicus en vastgoedmakelaar heeft Wendy Hendrickx (44jaar) een ruim netwerk.

“Onze kandidaten zijn een mengelmoes van ervaren mensen en nieuwe gezichten, maar alle vijf zijn het geëngageerde talenten die Mechelen graag en met veel enthousiasme zullen vertegenwoordigen in Brussel. Een goede zaak voor Mechelen dus dat de stad vertegenwoordigd kan worden op alle niveaus,” aldus voorzitter Michiel Mentens.

foto: N-VA MechelenKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar