Nieuws

zaterdag 9 februari 2019 22:29

KV Mechelen klopt rode lantaarn OHL: 2-1

KV Mechelen zet haar ongeslagen reeks verder. OHL ging met 2-1 voor de bijl.

Leuven is de hekkensluiter in 1B maar kwam wel op voorsprong Achter De Kazerne. Mathieu Maertens maakte er na 23 minuten 0-1 van. Lang kon OHL echter niet van die voorsprong genieten want een dikke tien minuten later hing Igor De Camargo de bordjes opnieuw gelijk. Op voorzet van Schoofs kopte hij de 1-1 ruststand binnen.

In de tweede helft ging KV nadrukkelijk op zoek naar een tweede doelpunt. Zo werd verdediger Laurent Lemoine gewisseld voor spits William Togui. Maar het was een andere invaller die de hoofdrol opeiste. Tim Matthys schilderde de bal namelijk perfect op het hoofd van Joachim Van Damme: 2-1. OHL beëindigde de wedstrijd met tien man na een rode kaart.

Foto: Radio ReflexKlik hier voor meer sportnieuws

Commentaar