Nieuws
Politiezone Mechelen-Willebroek

vrijdag 8 februari 2019 11:05 - Mechelen

Politie onderschept 3 Roemeense dieven

Woensdagnamiddag omstreeks half drie trok een personenwagen met Roemeense nummerplaat de aandacht van een politiepatrouille omwille van uitzonderlijk lage snelheid op de N16.

Na het parkeren van hun voertuig op het Rode Kruisplein werden de Roemeense inzittenden van het voertuig in de Guido Gezellelaan tegengehouden. De vrouw en twee mannen -respectievelijk 34, 40 en 40 jaar- waren in het bezit van multimediamateriaal waarvoor ze geen aankoopbewijs konden voorleggen. Onderzoek toonde aan dat het materiaal (bluetooth speakers) eerder gestolen werd in een elektrozaak in Mechelen.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar