Nieuws

vrijdag 8 februari 2019 17:00 - Mechelen

Lichaam vermiste Mechelaar John Krahe gevonden

Vanochtend werd het lichaam van de vermiste Mechelaar John Krahe teruggevonden in de Leuvense Vaart tussen de Colomabrug en de Heverbrug. Een wandelaar merkte rond 11u een levenloos lichaam op in de vaart en sloeg alarm bij de hulpdiensten.

John Krahé was vermist sinds 5 januari, de dag dat hij zijn woning in de Tuinbouwstraat verliet. Sindsdien bleef de zeventiger spoorloos. Ook massale zoekacties door familie en vrienden, politie en parket leverden niets op.

Vanochtend kwam er na weken een einde aan de onzekerheid voor de familie. De brandweer kwam met een duikteam ter plaatse om het lichaam te bergen. Het was meteen duidelijk dat het om het lichaam van de vermiste ging. De man had zijn paspoort nog op zak. Een autopsie moet nu meer duidelijkheid verschaffen omtrent de doodsoorzaak.

Foto: Facebookpagina Zemst LeeftKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Commentaar