Nieuws

woensdag 30 januari 2019 17:25 - Mechelen

Populair concept TEDx strijkt neer in Mechelen – win een duoticket

Zes sprekers die elk 18 minuten de tijd krijgen om hun visie, een nieuw idee of een uitvinding te delen met het publiek. Het concept van de TED-talks is simpel. Wellicht zijn er daarom zoveel fans. Vorig jaar werd er voor het eerst een TEDx-evenement in Mechelen georganiseerd. De tweede editie, op 8 februari in de Stadsschouwburg, staat in het teken van innovatie.

Wereldwijd werden ondertussen al meer dan 15 000 TEDx-evenementen georganiseerd, in 170 landen. De TEDx-talks, die ook online worden gepubliceerd, zijn intussen miljarden keren bekeken. Dat het concept ook in Mechelen erg populair is werd vorig jaar bewezen. De 100 tickets waren in een mum van tijd uitverkocht. “Daarom kozen we dit jaar voor een grotere locatie zodat meer mensen kunnen komen luisteren naar de inspirerende talks van onze zes sprekers”, zegt Chris Beuckeleers. Hij is één van de zes organisatoren van TEDx-Mechelen. Als thema werd dit jaar gekozen voor ‘Innovation’. “Nieuwe technologische en maatschappelijke evoluties transformeren onze leefwereld in sneltempo. Onze sprekers geven het publiek een inkijk op de innovaties binnen hun vakgebied. Onze missie is pas geslaagd als we bij elke deelnemer minstens een paar keer de mond hebben zien openvallen.”

Win je gratis duoticket. Surf naar onze Facebookpagina en deel onze TEDx-post. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd.

TEDx Mechelen
8 februari 2019
Stadsschouwburg Mechelen

Info en tickets: www.tedxmechelen.beKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar