Nieuws
logo gemeente Boom

vrijdag 25 januari 2019 15:30 - Boom

Gemeente Boom gaat bpost in gebreke stellen

Het gemeentebestuur krijgt de jongste weken bijzonder veel klachten over de werking en bedeling van de post, niet alleen voor de eigen poststukken, maar ook van bewoners die ten einde raad het lokaal bestuur contacteren nadat ze herhaaldelijk bpost probeerden te bereiken met hun klachten.

Het gaat van foute of laattijdige verzendingen, over het niet op de juiste manier van aanbieden van postpakketjes en dergelijke meer.

“Er zijn gevallen bekend van mensen die zelfs een maand financiële tegemoetkomingen missen omdat hun papieren te laat toekomen, terwijl ze wel degelijk op tijd werden opgestuurd. De postbedeling in Boom is lamentabel momenteel. Op de koop toe hebben we vernomen dat er negen rode brievenbussen verdwijnen in Boom. Dat betekent dat er nog slechts zes rode brievenbussen overblijven. Blijkbaar kadert dit in het voornemen van bpost om 25 tot 30 procent van de brievenbussen in ons land af te schaffen. We willen hier als gemeente zeker protest aantekenen. Het gaat van kwaad naar erger met bpost”, aldus burgemeester Jeroen Baert (N-VA).Klik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar